Terres Check-In, un nou festival dedicat a l’audiovisual de l’Hospitality

Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards és una iniciativa conjunta de Terres Landscape and Travel Communication i les fundacions catalanes CETT, Climent Guitart i Jordi Comas Matamala.

La proposta del festival Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards sorgeix sota la voluntat de crear comunitat i connectar els diversos actors que formem la indústria de l’Hospitality a nivell internacional, generant un espai de coneixement, intercanvi i tendències de comunicació que pugui ser transferible al sector per millorar l’experiència en un moment on l’audiovisual turístic ha assolit un punt de gran maduresa.

Terres CHECK-IN pretén ser el referent mundial en l’àmbit de l’audiovisual del sector de l’Hospitality i esdevenir aparador de les tendències de màrqueting de les organitzacions que formen la indústria del turisme, l’hoteleria i la gastronomia.

El Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards té prevista la seva realització de forma itinerant entre les seus de les Tres Fundacions col laboradores. En concret, la celebració del 2022 es farà el dia 6 de setembre a Barcelona, a l’ Hotel Alimara, essent amfitriona la CETT Fundació.

La primera edició del Terres CHECK-IN combinarà una cerimònia de lliurament de guardons i de reconeixements professionals amb una vessant formativa i professionalitzadora. 

A efectes pràctics, el Terres CHECK-IN esdevindrà el pòrtic del Terres Travel Festival, que celebrarà la seva part professional el dijous 8 i el divendres 9 de setembre de 2022 a Tortosa.

El format del Terres CHECK-IN es preveu que sigui híbrid, amb activitats presencials i per streaming.

CETT Fundació

CETT Fundació és una entitat privada inherent al CETT, institució universitària adscrita a la Universitat de Barcelona i centre de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, fundada l’any 2000 per Gaspar Espuña amb l’objectiu de ser un impuls per a la formació, la investigació i el coneixement d’aquests àmbits, reforçar la vinculació amb el sector professional i institucional i potenciar la internacionalització del CETT. Alhora, la Fundació promou els principis i valors del CETT i té un ferm compromís amb la responsabilitat social empresarial de totes les empreses del CETT.  Potencia, des dels seus inicis, la generació i la transmissió de coneixement turístic amb una aposta ferma per la recerca aplicada, la formaci  i el suport a iniciatives innovadores de caràcter social, així com l’esperit i la creació d’iniciatives emprenedores, tot impulsant la innovació i creant sinergies i projectes amb visió de futur.

Fundació Climent Guitart

La Fundació Climent Guitart es va crear el 2018. L’entitat, presidida per Cristina Cabañas, perpetua la memòria de Climent Guitart i Pascual, amb la intenció de preservar el seu compromís i llegat. L’organització, amb seu a Lloret de Mar, té l’objectiu de promoure i desenvolupar el turisme a tots els seus àmbits, especialment pel que fa a la formació i promoció de professionals del sector; emprenedoria, solidaritat i cultura, generant activitats que ajudin a millorar l’impacte d’un turisme responsable i sostenible. 

Fundació Jordi Comas Matamala

La Fundació Jordi Comas Matamala, constituïda el 2015 i presidida per Carme Hospital, va ser creada per mantenir la memòria de Jordi Comas i continuar la seva tasca i compromís amb la Costa Brava, desenvolupant iniciatives i activitats en les àrees de turisme, hostaleria, cultura i esports. L’organització treballa per crear un marc de pensament permanent que aporti al món del turisme una sèrie de patrons i pautes que l’ajudin a progressar.