Terres Landscape and Travel Communication s’implica en l’organització del concurs de vídeos per a estudiants Premi Federico Mayor Zaragoza

Coincidint amb la seva tretzena edició, l’empresa Terres Landscape and Travel Communication acompanyaràl’’Associació d’Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa i la Universitat Rovira i Virgili en l’organització del Premi Federico Mayor Zaragoza, una competició que té per objectiu estimular la reflexió sobre els problemes mediambientals que amenacen la Terra i l’activisme envers el foment de la sostenibilitat per part dels alumnes dels diferents nivells educatius.

Federico Mayor Zaragoza, ex-Director General de la UNESCO (1989-2000), Montse Esteve (Ass. d’Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa) i Santi Valldepérez (Terres Landscape & Travel Communication)

La competició repartirà 5.000€ en premis per a les 5 categories proposades: centres educatius i alumnat de cicle Superior d’Educació Primària i Primer Cicle d’ESO, Segon Cicle d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatiusm Graus Universitaris i Entitats, institucions i altres.

En una roda de premsa celebrada a la sala Federico Mayor de la Cambra de Comerç de Tortosa, el gerent de Terres Landscape and Travel Communication, Santi Valldepérez, ha recordat que s’accepten vídeos elaborats amb totes les tècniques audiovisuals possibles, que les peces s’han d’elaborar en equips de mínim de 3 persones, que les peces han de ser originals i que la seva durada màxima ha d’ésser de 2’.

En relació a edicions passades, la principal novetat de la competició en l’any 2020 consisteix en l’obligació d’incorporar una premissa en el contingut de tots els vídeos participants. En aquest cas es tractarà de l’Aigua. 

El lliurament de premis es farà el dissabte 21 de març de 2020, un dia abans del Dia Mundial de l’Aigua, en un acte a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

El procés per registrar les peces s’ha de fer on-line a través del web www.premifmz.cat.