“Nothing much but much more” guanya la Fitur Film & Video Competition de Landing MAD

L’estand de Madrid a Fitur ha acollit el lliurament dels premis de la FITUR Film & Video Competition de Landing MAD,
un dels plats forts de Landing-New Trends on Tourism Commuication, organitzat per Turisme de l’Ajuntament de Madrid,
el CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals) i Terres Travel & Landscape
Communication.

Un jurat format per professionals del turisme i de la comunicació ha concedit
un premi als millors vídeos de promoció de destinacions de ciutat, regió, país, producte i servei turístic participants a Fitur.

En la segona edició dels premis s’han presentat al voltant de 60 candidatures de 14 països.

Les destinacions premiades amb els seus vídeos veuen així reconegut el seu esforç de promoció en
l’àmbit de la comunicació audiovisual turística.

La millor pel·lícula internacional de promoció d’un país ha estat Scotland (VisitScotland);
la millor pel·lícula internacional de regió, Michoacan celebrates life (Michoacan Tourism Board, Mèxic); la millor pel·lícula internacional de ciutat, Bled local selection (Bled Tourist Board, Slovenia); la millor pel·lícula promocionant un servei turístic, Winter Season 2019 (Chapelco Ski Resort); la millor pel·lícula promocionant un producte turístic, Scottish Gaelic: Explained (VisitScotland); la millor pel·lícula de ciutat espanyola, El Capità (Patronat Municipal de Turisme de Conil), la millor pel·lícula de regió espanyola, Grand Tour, la fuita room a l’aire lliure més gran de món (Agència Catalana de Turisme); la millor pel·lícula promocionant un servei turístic, Better together (Guitart Hotels) i la millor pel·lícula promocionant un producte turístic, Fam d’experiències (Diputació de Pontevedra).

La millor pel·lícula de la competició, Nothing much but much more (Republic of Sprska, Bòsnia i Hercegovina) ha rebut el Grand Prix FITUR Film & Video Competition de Landing MAD 2020, i tindrà l’oportunitat de ser projectada durant 2 setmanes a les pantalles gestionades per Madrid Destinació a la Gran Via ia la plaça de Callao de Madrid.

Entre el 21 i el 23 de gener, Landing – New Trends on Tourism Communication ha consagrat 3 jornades a les millors pràctiques i la reflexió sobre el pes creixent de l’audiovisual en la comunicació turística.

Landing MAD és un esdeveniment organitzat per Turisme de l’Ajuntament de Madrid conjuntament amb el CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals) i Terres Landscape & Travel Communication. El CIFFT organitza l’única competició en el món que premia els millors vídeos de promoció de la indústria turística. Entre els 18 festivals del circuit figura Terres Travel Festival – Films & Creativity, que desenvoluparà la seva quarta edició a Tortosa (Tarragona), des del 24 d’abril a el 3 de maig.

Consultar el palmarès complet